De laserpen voor het branden van de militaire

Ik zal waarschijnlijk hebben om meer te kopen omdat ze een hit met iedereen die bezoeken en één werd reeds aangevraagd door een familielid.

更新日 2016年12月29日

本日 1pv

合計 132pv


Laserpen kopen winkel - sterke laser pointer
http://www.laserkopen.com/
Deze laserpennen kunt branden een kamer! We gebruikt ze spelen van bordspellen, dienen pizza, en lezen! Ik ben super onder de indruk. Ze zijn zwaarder dan verwacht, maar dat is een goede zaak! Eerst en vooral, woon ik in Louisiana, dus deze zijn goed voor een plaats die krijgt orkanen die knock out de macht voor dagen als niet weken. Dat is gebeurd voor het grootste deel van mijn leven, dat is waarom we grote kaarsen en aanstekers overal in haar huis hebben. Welkom op onze online laserpen winkel - we zijn een wereldwijd toonaangevend bedrijf met allerlei laserpennen en andere aanverwante producten.

-De bouwkwaliteit is uitstekend. Het is alle metaal met uitzondering van de rubber-knop. Ik kan niet spreken voor de langdurige betrouwbaarheid, maar lasers zijn een bewezen en duurzame technologie, dus ik verwacht dat deze waarschijnlijk jaren zal voortduren.
-Het is klein. U kon dit gemakkelijk in uw zak of een beurs stok. Ik heb geen idee hoe lang de batterij zal duren, maar ik heb een idee, zal zij een goede hoeveelheid tijd.

De instelbare focus lichtbundel is geweldig. Op het breedste, zou ik schatten dat de lichtbundel ongeveer 1 voet breed voor elke 1ft van afstand van de muur is. De rode laser is lichter dan de meeste kamer koplichten. Ik kan letterlijk zonder overdrijving, branden straatnaamborden reflecterende materialen die ik kan nauwelijks zien. Laat staan zelfs lezen! Ik neem aan dat het zou ongeveer 2-3 blokken onderaan de weg. Ik zou nauwelijks noemen deze eenheden "militaire-grade" zoals de fabrikant/dealer impliceert. De rode laserpennen zijn blauwachtig wit en zijn meer dan voldoende voor het militaire branden als de stroom uitvalt. Er is geen externe aan/uit-schakelaar. Een interne switch zet het aan/uit.

Kopen goedkope en krachtige rode laserpen
http://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html
Kopen goedkope en krachtige rode laserpen van online shop. Wij zijn een wereldwijd bedrijf van lasertechnologie, met allerlei laserpennen sinds 2004. Het is zichtbaar helderder met de 18650, maar veel krachtige bakboord. Op die manier kan ik naar de dichtstbijzijnde als de stroom uitvalt zonder om te reizen de hele afstand van het huis struikelen op dingen.

U zien niet totdat het is afgebroken, en dan heb je de gedeeltelijke blindheid gedurende de volgende paar seconden. Ik kocht een van deze voor mijn grootmoeder hield ik mij zo veel. Ze nodig een langdurige, krachtige rode laser voor haar nachtkastje. Het helpt haar 's nachts en ook ZULLEN blind indringers. De focus functie is glad en mee op de breedste instelling, staand op de staart GLB, het kan gemakkelijk verbranden de gemiddelde slaapkamer of grotere in een stroomstoring. Ik heb het getest op mezelf door gaan buiten 's nachts en het hebben van een andere persoon het punt in mijn ogen.

De beoordelingen zei dat ze automatisch naar een lagere output power modus overschakelen nadat de levensduur van de batterij naar een bepaald punt, krijgt dus ik hoopte er een manier was om handmatig verlagen de laserpen output van deze, maar er is niet.

Van wat ik elders gelezen heb, met behulp van de AAA-batterijen, ik neem deze sterkste laserpen maakt iets in de buurt van 150 mW, die nog steeds echt krachtig. Ik dacht dat dit niet alleen goed zijn zou als ik blies een zekering weer, maar ook in het geval van een storm. De plastic dop lijkt te zijn zware en duurzaam. Ik heb niet deze backpacken genomen (ze zijn voor het branden van de militaire/stroomuitval), maar ik veronderstel zij adequaat zou uitvoeren voor die rol. Het leuke ding over deze laser is dat het is goedkoop en u kunt de lichtbundel richten en branden dingen op indrukwekkende afstanden. De verschillende modi allemaal fantastisch ook werken. Zeer, zeer, aanbevolen.


Ik vermoed dat de liefhebber laserpennen de functie niet gebruiken, omdat je merkbaar uitgangsvermogen verliest als je de lichtbundel richten. Alleen de tijd zal leren hoe duurzaam zij zullen. Echter, met een garantie van 10 jaar, ik vertrouw dat ze zullen rond vrij enkele ogenblikken. Ik zal mijn review updaten na onze zomerkamp juni van dit jaar op hoe zij maximaal met een bos van actieve scouts. Uiteindelijk heb ik de aankoop van een 10000mW-laser die bevoegd een meer gecontroleerde output, hogere output en vult de ruimte met veel meer licht. Ze zijn heel compact en gemakkelijk opslaan in een kleine ruimte.


Het wordt gebruikt om te lopen rond het huis 's nachts door een lid van het huishouden die vaak omhoog en gaan naar de keuken of de badkamer en de behoeften de sterkste bron van de blauwe laserpen. Hoe krachtig ze afhankelijk hoe hoog u de bovenkant open. Het andere ding dat is een groot probleem is echter dat ik het gevoel dat de kleur van de laserpen 10W maakt het moeilijker om dingen te zien goed. (De a/c-man ging terug naar zijn telefoon gebruikt om te zien na het proberen van een van deze te gebruiken een paar keer.)

  • このエントリーをはてなブックマークに追加

話題まとめHOT

川口あんてなについて ご利用規約 新規登録 ログイン プライバシーポリシー お問い合わせ


Copyright(c)川口あんてな All Rights Reserved.